Opure BV
Language:

Korrelslib

Bij de opstart van een nieuw anaeroob systeem is het enten met korrelslib noodzakelijk. Niet alle korrelslibben zijn voor een ent geschikt. Als het verkeerde slib wordt gekozen, bestaat het gevaar dat er na korte tijd weer geënt moet worden, dit brengt weer extra kosten met zich mee.

Opure BV heeft contact met veel anaerobe installaties en weet waar korrelslib voorradig is en voor welke situatie deze slibben geschikt zijn. De transportkosten kunnen laag gehouden worden door de grote database met leveranciers.

Vooraf aan de levering wordt een monster van het materiaal opgevraagd en onderzocht. Eventueel wordt ook een activiteitstest uitgevoerd. Op grond van de resultaten kan een goede keus worden gemaakt voor het entslib.

In geval van nood (bv. acute uitspoeling van korrelslib) kan Opure BV binnen 24 uur leveringen laten plaatsvinden. Al naar gelang de situatie kan iemand van Opure BV erbij zijn. Wij leveren zowel binnen als buiten Europa en kunnen ook met eigen apparatuur zeecontainers laden.

 • Opure BV

  Maxwellstraat 12
  6716 BX Ede
  Tel.: 0318-724824
  Fax: 0318-724825
  Email: info@opure.nl

 • Copyright 2009: Opure BV